AKTUELNO

Nezaboravna žurka!

Žurka u "Zadruzi 4" uvek protekne posebno zanimljivo, kako stanarima Bele kuće, tako i milionskoj publici, koja je uz ružičastu televiziju utorkom.

Prethodna noć bila je posebno turbulentna, zbog mnogobrojnih sukoba, koje zadrugari nisu mogli da izbegnu. Naime, Mina Vrbaški i Filip Car nisu mogli da smire strasti tokom čitave večeri, pa su se neprestano svađali, a teme su se smenjivale. Ipak, glavni fokus bio je Vladimir Tomović, koji je Careva bolna tačka.

Ti si me izbacio iz kreveta, isti si kao Vladimir Tomović - govorila je Mina.

Nakon ove rečenice, Car je počeo bacati Minine stvari, a ona je fizički nasrnula na njega, zbog čega je reagovalo obezbeđenje. Međutim, par tu nije stao, pa su se njihove svađe nastavile do zore.

Dok su se Mina i Car raspravljali u jednom delu spavaće sobe, u drugom je trajao okršaj Stefana Šebeza i Nikole Đorđevića. Naime, Nikole je upitao Draganu Mitrović da li je dobro nakon pokušaja bekstva sa imanja, što je izvelo Šebeza iz takta, pa je počeo da ljubomoriše i preti Đorđeviću.

Šta tebe boli ku*ac je l' ona dobro? Te svoje mišiće možeš napolju da pokazuješ, izbušiću te kao kreten! Nemoj na mene da širiš mu*a - rekao je Stefan Nikoli.
Videćeš napolju kada izađemo - nastavio je Nikola.

Ipak, Dragana je stala na Nikolinu stranu, pa pokušavala da ga opravda i spreči dalji sukob.

Vladimir Tomović bio je iskreniji nego ikada prethodne večeri, pa, dok su se svi pitali koja zadrugarka mu se trenutno dopada, on je izabrao Moniku Horvat da joj se poveri i otkrio na koga je posebno slab.

Iako dane provodi u izolaciji sa Zerinom Hećo, sa kojom neprestano flertuje, njegovo srce i dalje pripada samo zauzetoj Jovani Ljubisavljević:

Sve bih dao za nju, i honorare i sve - priznao je Tomović Moniki.

Maja Marković i Alen Hadrović danima imaju nesuglasice u vezi, a ona sve vreme pokušava da ga ponovo osvoji i približi mu se. No, dok se ona trudi i obleće oko njega, Hadrović se približava Nataši Radan, pa sve više vremena provodi sa njom, pravdajući sve druženjem.

Tokom žurke, Maja je pokušavala da poljubi Alena, ali je samo dobila hladan tuš, zbog čega se rastužila, a cimerke su je tešile. A onda je sve otišlo i korak dalje, kada je Hadrović odlučio da se odvoji od Maje i promeni krevet. Markovićeva nije prihvatila ovu njegovu želju, a Ivana Marinković joj je stavila do znanja kako stoje stvari:

Preko dana da priča sa Natašom, a da spava sa tobom!? Ne budi budala! - rekla je Ivana.
Ne znam šta da radim - dodala je Maja.

Neca TikToker sve je šokirao svojom izjavom da je zaljubljen u Boru Santanu, a on i njegova bivša devojka, Milica Kemez, nisu znali kako da odreaguju na novonastalu situaciju. Santana se odmah požalio cimerima, a Neci je bilo žao što ga je doveo u neprijatnu situaciju, pa je priznao kako je sve bilo iz šale, ne bi li ga zaštitio. Nakon toga, TikTokera su tešili prijatelji i čestitali mu što je konačno rešio da bude ono što jeste i da mu pružaju podršku.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga