AKTUELNO

Muzička zvezda otkrila je detalje ugovora koji je potpisala sa svojom ćerkom Zlatom.

Članica žirija "Pinkovih zvezda" Zorica Brunck poznata je po svom ekscentričnom, uvek inovativnom stajlingu za koji je već dve godine unazad zadužena njena ćerka Zlata Aranđelović, koja joj je lični stilista.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi su uočili promene u njenom odevanju, a budući da su komplimenti pljuštali sa svih strana, pevačica je odlučila da zaposli svoju ćerku i sa njom potpiše ugovor o saradnji.

Foto: Instagram

Ruku na srce, moja ćerka nema fiksnu platu, ali ima otvoren račun. Tačnu svotu ne želim da otkrivam, ali ona pređe jednu regularnu platu. Na taj otvoreni račun suprug uplaćuje određena sredstva i ja samo znam da o tome ništa ne pitam - objašnjava pevačica i otkriva da postoji jedna stavka u ugovoru koju Zlata nikako ne sme da prekrši.

Sve dok je ugovor o saradnji na snazi, njoj je zabranjeno da stilizuje mamine koleginice.

Foto: Instagram

- Ona ostaje samo na mami. Moje koleginice se i ne usuđuju da joj povere sebe. Niko je nije angažovao, ali i ona želi ekskluzivno samo mene da stilizuje i to joj je dovoljno. Ma, i više nego dovoljno. Tako da, kad istekne ugovor koji smo potpisale, ona može da otpočne saradnju s nekom drugom mojom koleginicom. Do tada ne sme nikog ni da kudi ni da hvali, a ne daj Bože da potpiše s nekim drugim ugovor - kaže Zorica.

Pink.rs

#Pinkove zvezde

#Zlata Aranđelović

#Zorica Brunclik

#pevačica

'