AKTUELNO

Zbog novog poteza Stanije Dobrojević nastao je pravi haos na društvenim mrežama.

Odavno je poznato da su Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već godinama unazad u ratu i da, posle mnogobrojnih uvreda, prozivki i optužbi, jedna o drugoj uopšte ne žele da razgovaraju. Međutim, Soraja bi vrlo lako mogla da optuži svoju rivalku da je kopira i ugleda se na nju kada je odevanje u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Vučelićeva se u dubokodekoltiranoj srebrnoj kreaciji pojavila početkom marta ove godine u emisiji Ognjena Amidžića i privukla ogromnu pažnju domaće javnosti - svi su danima brujali o njenim grudima koje su jedva ostale na svom mestu, a onda je Stanija odlučila da uradi isto.

Foto: Instagram

Pobednica "Farme" je mesec dana kasnije obukla identičnu kreaciju, doduše nešto kraće izdanje i sve to uklopila sa sportskom trenerkom, a onda je krenuo rat na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Njihovi pratioci pokrenuli su raspravu o tome kojoj bolje stoji ovaj odevni komad i ko je koga iskopirao, a glavne akterke ove priče nisu želele da se oglašavaju - verovatno da ne bi ušle u još jednu rundu žestokih sukoba započetih 2014. godine, kada je Soraja optužila Staniju da je u toaletu jednog noćnog kluba oralno zadovoljila izvesnog Matiju, zbog čega su zavšile na sudu.

D. T.

#Ognjen Amidžić

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#starleta

'