AKTUELNO

Pevač je otkrio svoju stranu priče.

Pevač Šako Polumenta prvi put se pojavio u javnosti posle prašine koja se podigla zbog njegovih snimaka koje je navodno slao maloletnoj Mini Vrbaški. On je u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića odlučio da ispriča pravu priču.

- Ja kad bih otvorio moj telefon, šta su meni slali, Jugoslavija bi se raspala. Njoj nisam slao, ali te snimke jesam pravio i slao sam nekome kome je trebalo da se pošalje. I ja sam dobijao takve snimke, ali njoj nisam slao. Na kraju krajeva, ovo ide u moju korist - ispričao je on.

Foto: TvPink Printscreen

On je priznao i da se malo grublje poneo prema novinarima, verovatno aludirajući na portal Pink.rs, čiji novinar se nije baš najbolje proveo kada je pozvao pevača i tražio mu komentar na celu priču.

- Tu smo napravili jednu jako opasnu priču. Ja sam po temperamentu jako eksplozivan, pa sam mislio da su novinari napumpali ovo, pa sam malo odreagovao žešće - rekao je Polumenta.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je pevač zapretio ljudima umešanim u celu priču da će cela stvar završiti na sudu.

- Ja sam povređen i moja porodica i ljudi koji me poznaju. Ja ću to da siteram na čistac i tu će da odradi i sudska pravda - zaključio je Šako.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen ga je onda pitao za njegovo lajanje u drugom snimku koji je postao hit, a Polumenta je imao urnebesan odgovor.

- Ja nisam lajao, ja sam to nežno rekao. Av av - objasnio je pevač, što je izazvalo opšti smeh u studiju.

A kada se uozbiljio, otkrio je da je morao sina i ćerku da pošalje iz Crne Gore jer su nailazili na osudu javnosti:

- Moj sin trenira fudbal, pa sam morao malo da ga pošaljem van zemlje zbog prašine koja se podigla. I ćerku sam poslao na nekoliko dana u Grčku - rekao je tužnjikavo Polumenta.

Autor: V. T.

#Mina Vrbaški

#pevač

#Šako Polumenta

'