AKTUELNO

Nekadašnji voditelj rijalitija "Farma" podelio je sa pratiocima na mrežama trenutke iz svog privatnog života.

Srpski voditelj Vladimir Stanojević već više od godinu dana živi i radi u Americi, gde se oseća sjajno zbog čega još uvek ne planira da se vraća u Srbiju. Ipak, domaća javnost i dalje u stopu prati svaki njegov korak.

Nakon što su devojke putem društvenih mreža primetile da je Vladimir u velikoj meri promenio svoj imidž i da ga sad karakterišu brada i još veći mišići, mnoge od njih interesovalo je na koji način voditelj provodi svoje slobodno vreme daleko od Srbije.

Foto: Instagram

Budući da živi u Las Vegasu, gde radi kao domaćin ludih žurki za najpoznatije tamošnje klubove, Stanojević slobodne trenutke koristi kako bi se maksimalno opustio i pronašao mir, što je uspeo na jezeru Juta, odakle se javio prijateljima na Instagramu.

Foto: Youtube

Stanojević je slobodno popodne iskoristio za uživanje u prirodi i pecanje na jezeru, koje ga u potpunosti opušta, a posle ove vrste užitka ponovo se vraća u gradsku vrevu i klubove Las Vegasa. O povratku u Srbiju za sada nema reči, a da li će u bliskoj budućnosti doneti novu životnu odluku, ostaje da saznamo.

Foto: Instagram

D. T.

#Amerika

#Farma

#Vlada Stanojević

#voditelj

'