AKTUELNO

Suzana i njena ćerka su se dve nedelje borile s koronom.

Suzana Perić, naša najbolja i najuspešnija modna kreatorka bila je do skoro zaražena koronavirusom s kojim je vodila bitku pune dve nedelje. Osim Suzane, ovim virusom bila je zaražena i njena ćerka Tifani.

Foto: Promo

Nakon svega, Suzana je odlučila da ispriča kroz kakvu je agoniju prošla u proteklom periodu dok se borila sa kovidom-19. Suzana i njena naslednica zajedno su bile u kućnoj izolaciji, gde su primale terapiju.

Bila sam bolesna više od dve nedelje, a moja ćerka je takođe bila bolesna. Meni su se jako brzo javili simptomi, dva puta sam bila pozitivna na testu, važna je ta psihološka borba, da prevaziđeš sve. Meni su se simptomi javili naglo, prvog dana, malaksalost, vrtoglavica, temperatura. Odmah sam otišla u kovid ambulantu i odmah sam to saopštila svim ljudima sa kojima sam bila u kontaktu. Bukvalno sam stavila sam na papir gde sam se kretala i gde sam sve bila, da bih ljude upozorila - rekla je Suzana u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Užasno je kad vidite svoje dete koje leži na sofi pored vas i prima infuziju. U trenutku se pojavi taj strah. Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas - dodala je Suzana.

Suzana je u nastavku rekla i da joj je malaksalost još uvek pristuna. Kreatorka je istakla i da je posle pobede koronavirusa, sa ćerkom, prijateljicom i njenom naslednicom otišla na Zlatibor gde joj je svež vazduh prijao.

Autor: Pink.rs