AKTUELNO

Sve što je Ermina ispričala je bilo tačno!

Velika se prašina podigla u Beloj kući kada su u javnost izašle spekulacije da je Bora Santana bio u prisnom odnosu sa Mirelom Kemez, rođenom sestrom njegove bivše devojke i zadrugarke Milice Kemez. Ovo je bila goruća tema i sinoć u kući, gde je Ermina Pašović dobila pitanje zašto je na žurki u utorak rekla Milici za vezu Mirele i Bore, te da otkrije sve. I ona je to učinila, o čemu detaljnije možete pročitati u vestima u nastavku.

Kao što se može videti, Bora je tvrdio da ničega nije bilo, a Milica ništa nije znala. Međutim, Pink.rs je došao u posed prepiski između Mirele i Ermine koje dokazuju suprotno i koje govore da je Pašovićeva iznela istinu!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kao što se može videti u prepiskama, Mirela je opisala šta se dešavalo između Bore i nje, što su svi videli.

Foto: Privatna arhiva

Pa jeste me grlio, ja sam mu rekla da me ne drži za ruku. Ja to nisam tako gledala, nisam obraćala pažnju na to. I on celo veče mi govori "Poljubi me u obraz". I svi su videli da je on tako prisan sa mnom. Ali ovde je problem što sam ja - pisala je, između ostalog, Mirela.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, to nije sve! Mirela je čak sa Milicinog Instagram profila odgovorila da nije obrisala poruke u kojima otkriva svoj odnos sa Borom, te da je baš briga!

Ma ništa nisam, briga me baš - napisala je Mirela.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.V.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Mirela Kemez