AKTUELNO

Poznata kreatorka okupila je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je najveću pažnju privukla Goca Tržan članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja za najmlađe "Pinkove zvezdice", ali i bivša manekenka Katarina Rebrača.

Samo odabrani prisustvovali su predstavljanju kolecije Zero modne kreatorke Jelene Kovačević, koja stoji iza sve popularnijeg modnog brenda Barda, jednog od retkih koji je za dame pripremio originalne komade odeće, obuće, ali i torbi koje su uspešno ukombinovane uz svaki stajling. Na ovoj modnoj reviji pojavio se veliki broj poznatih ličnosti.

Foto: Promo/Printscreen Youtube

Foto: E-Stock Kobra

Pevačica Goca Tržan zajedno sa suprugom Rašom Novakovićem i ćerkom Lenom pažljivo je osmotrila svaki model, dok je najbolji džudista na svetu Aleksandar Kukolj birao modele obuće za svoju buduću suprugu.

Foto: E-Stock Kobra

Foto: Promo

Posle dužeg medijskog odsustva na jednom javnom događaju pojavila se i Katarina Rebrača koja se ispričala sa Gocom Tržan, a iskoristile su priliku i da se fotografišu zajedno.

Foto: Promo

Foto: E-Stock Kobra

Kratak predah od nastupa i snimanja Pinkovih zvezdica pevač Milan Stanković iskoristio je kako bi sa prijateljima posetio upravo ovaj modni događaj. Voditelji TV Pink Ognjen Nestorović I Tijana Prica upravo na ovom dešavanju pronašli su teme za svoje nove premijerne priče.

Foto: Promo

Autor: M. K.

#Goca Tržan

#Katarina Rebrača

#Milan Stanković

'