AKTUELNO

Potpuni kolaps u Beloj kući!

Trenutno se u Beloj kući održava "Izbor potrčka"! A ovonedeljni vođa izabran od strane zadrugara Kristijan Golubović, će saopštiti ko su oni.

Ja neću raditi stereotipno da podižem sve ljude, ja to ne želim i ja se osećam loše kada meni kažu da ustanem. Ovo je šou i zezamo se, hteo sam da stavim Aleksandru i Cara, ali mislim da Miljana i Zola jedini mogu da se slože i da se rokaju, oni imaju emocije. Osetio sam tamo onaj smrad i oni su za tamo - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila su dva momka kada sam ja vršio nuždu, i ja jesam rekao da sve otpada kada Zola dođe od smrada. On roka, i je ne mogu da shvatim kako on može da bude sa ovom - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je on da kaže sa kim ja trebam da budem, ja uvek mirišem i menjam veš, ja ne znam kako on može da vređa jednu devojku i kada me vređa on priča o sebi - rekla je Miljana.
Ako neko može nju da voli i da bude sa njom, meni je to nemoguće ona je mentalno zaostala i obolela - dodao je Kristijan.
Mene izbor potrčka nije pogodio, ali to što priča kako sam ja mentalno obolela i dira me u fizički izgled mi smeta, a u pabu mi priča drugu priču! - rekla je Miljana.
Ja nisam čuo nikada niti mi je on rekao o njoj, ali mi nije rekao! Kada on meni priča, a to što priča kako se ja osećam neka mi p*puši k*rac, a što se tiče izbora to što smo ona i ja imali to je bilo iz ljubavi i mene ne zanima što kažete da je u pitanju kićanović! Ne sviđa mi se što sam sa njom u izolaciji, ali ću se izboriti i ja sam sa njom bio iz ljubavi, a da se pomirimo to bi bio moj poraz - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga