AKTUELNO

Počela podela!

Ove nedelje zbog vanrednih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je kako pravila nalažu morao da raspodeli budžet zadrugarima.

Od početka te koje vi nazivate šlihtarama, pab je bio utočište mira i oaza, ljudi su se okupljali oko mene, poštujući me. Mnoge sam video kao šlihtare, to ću reći u ovom izlaganju. Ove dve, Aleksandra i Zvezdana, dobijaju veliki budžet. Za Aleksandru, ima toliko grupnjaka gde mogu da je predložim. Meni je u krvi flert, znam gde mi je granica, znam da sam oženjen. Da su tu, bile bi Anakonda i Elena. Aleks je ispala emotivna glupača. Postupci su jedno, emocije su drugo. Ona je i dalje zaljubljena u Cara, jako, snažno, iskreno. Zveki je bila sa Ša i Rešićkom u konfliktu, sa Rialdom. Rekao sam da je čigra, da će biti haosa. Zveki je klonula, nju je Miljana Kulić presavila kao pušku, ispraznila je kao patrone - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, veliki budžet. Sve najgore i sve najbolje. Zgotivio sam je zbog energije, i kad je bila sa Čorbom, ona je bila rečita. Poprimila je otrovanost od Tome. Izvuci pouku, vrati se svom dečku (Franu), ako ti da ruku, ako uspeš da povratiš. Gotivim te, vi ste moje pab plesačice, nikad mi ste niste šlihtale - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga