AKTUELNO

Svoju veliku popularnost rešio je da iskoristi na najbolji mogući način.

Teodora Džehverović uzburkala je javnost i na sebe navukla gnev korisnika društvenih mreža kada je obelodanjeno da odnedavno snima personalizovane rođendanske čestitke, što naplaćuje čak 500 evra! Mnogi su je iskritikovali, a ona se pravdala time da se "niko ne pita od čega ona živi u vreme korone, kad ne može da nastupa", čime je dodatno razbesnela sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Teodore, i njen kolega Sloba Radanović odlučio se za isti korak. Ipak, on za razliku od Teodore ima znatno drugačiju "poslovnu politiku", o čemu se izjasnio na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Od danas i ja snimam rođendanske čestitke. Ko želi rođendansku video poruku od mene, moraće da izdvoji 10 SMS poruka za bilo koje bolesno dete.I to će morati da mi usnimi i da mi pošalje. Ovo važi i za moje prijatelje i poznanike. Izazivam i ostale javne ličnosti da postupe isto - poručio je Sloba, što su svi odmah podržali i nagradili pozitivnim komentarima.

Foto: Instagram.com

Mnogi su pozdravili Radanovićev potez, a bilo je i onih koji su ovo protumačili kao prozivku na račun Teodore, koja jednu čestitku naplaćuje 500 evra.

Autor: D.T.

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović