AKTUELNO

Uspšena je u svom poslu.

Sofija Šašić jedna je od onih devojaka koje su od ranog detinjstva bile pod svetlima reflektora. Kao dete poznatih roditelja uvek je privlačila pažnju domaćih medija, a poslednjih meseci se piše i o njenim aktivnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka Sonja imala je istančan ukus kada je moda u pitanju, a svoja iskustva prenela je i na naslednicu.

Odmalena me privlači moda. Pored mame, da... Tu prvu kolekciju nisam gledala tako ozbiljno. Sada je to mnogo ozbiljnije, gledam to kao svoj posao, a ne kao hobi. Mnogo se trudim i želim da bude sve kako sam zamislila. Preteško je, pogotovo za te lokacije i slikanja. Kako slikati, kako stati, da ne bude iskopirano, da bude nešto novo - rekla je Sofija u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Njene planove privremeno je stopirala trenutna zdravstvena situacija, a i sama ona je imala probleme s koronavirusom. Sofija je pričala i o bivšem suprugu svoje majke, Aci Lukasu s kojim je sarađivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Preležala sam u aprilu već. Pozitivna sam na ta antitela, imam ih još uvek. Kojim čudom, ne znam - otkrila je Sofija.
Aca Lukas je naša neka moralna podrška, ali sam njega skoro nagovorila da se slika u studiju i stvarno je ispalo fenomenalno. Super je ispalo, ali je trebalo vremena za njega - pričala je Sofija o Aci Lukasu.

Ceo razgovor s Sofijom Šašić iz emisije "Premijera" pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Sofija Šašić