AKTUELNO

Napravila haos!

Prethodnu noć u Zadruzi obeležile su mnogobrojne svađe i preokreti, a jedna od stvari o kojoj se brujalo jeste ono što je Ermina Pašović iznela o Jovani Ljubisavljević

Foto: TV Pink Printscreen

- Bila Ermina u emisiji i igrom slučaja je bio još jedan dečko tu. On meni u toku reklama kaže kako je išao u Ekonomsku školu sa misicom i rekao mi je "Ona je glumica najveća na svetu, glumi poštenje, moral, sve to nije. Dok je bila u Ekonomskoj, svi mi muškarci smo nju drpali, tako mi je lik rekao. Ako želi, može se oglasiti - rekla je, između ostalog, Ermina. 

Ovim povodom oglasio se upravo taj reper, a u pitanju je Milan Lilić Limunana, koji je morao da odgovori na Ermininu izjavu. 

Ja sam rekao da je znam, što je i istina, baš tim rečima, i da je znam iz srednje škole. Ermina je malo preuveličala. To nisam rekao da se je**la sa kim je stigla nego da je bila sa dvojicom-trojicom iz škole, da sam je video i da je uvek bila provokativno obučena i bila je slobodnija sa svojima. To su moje oči videle i to imam pravo da kažem. Eto toliko - rekao je on.

Foto: RED TV Printscreen

Video u kom Ermina iznosi sve detalje pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Ermina Pašović

#Jovana Ljubisavljević

#Zadruga