AKTUELNO

Samo deo onoga što ste vi napravili!

"Viraliti" je nova rubrika portala Pink.rs! Ovde ćete imati prilike da vidite sve ono što je na svim društvenim platformama popularno. Svake nedelje, biraćemo klipove koji su dobili najviše pozitivnih komentara milionske publike koja redovno prati Zadrugu, a vi ćete imati mogućnost da sve što ste propustili, pogledate upravo ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je učesnica Zadruge već nekoliko godina, a ono što je sigurno, jeste to da je ona pravi šoumen koji je uvek spreman na šalu i pozitivne vibracije. Njena podrška i fanovi, napravili su nekoliko video - snimaka koji su za kratko vreme postali popularni, te smo stoga rešili da se ovog ponedeljka dotaknemo upravo ove atraktivne zadrugarke.

Ono što je i te kako ostavilo utisak na širu javnost jeste njeno učešće na Zadrugovizijama, Karaoke obračunima i svim muzičkim emisijama u Zadruzi. Svojom spontanošću i harizmom koja pleni, Miljana je mnogima poslužila kao inspiracija za ovaj video - prilog iz dva dela.

Video: TV Pink Printscreen

Pored toga što je šarmantna i zabavna, ne možemo a da ne primetimo njen odnos sa majkom koja je takođe učesnica rijalitija. Marija Kulić važi za ženu sa stavom i čvrstim karakterom, međutim, kada je u pitanju Miljana, ne možemo a da ne primetimo da je često, i onda kada ne bi trebala da bude, blaga. Naredni video je inspirisan kupovinom majke i ćerke koje su bile u prodavnici na velelepnom imanju u Šimanovcima. Sigurno je da će vas ovo nasmejati do suza, obzirom da su "Kulićke" u pitanju.

Video: TV Pink Printscreen

U Zadruzi je nedavno proslavljena slava vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, a kako je na slavskoj trpezi bilo mnogo raznovrsne hrane, Miljana Kulić nije mogla da se odluči šta bi pre pojela, pa su njeni fanovi napravili kratak klip o tome šta je ona sve tog dana dodala u svoj tanjir. Video - snimak prati popularna numera, a da li se ona uklapa, i da li je pesma simbolična, procenite sami!

Video: TV Pink Printscreen

Kao pandan Miljani, tu se našla i Maja Marinković koja svojim izgledom ostavlja bez daha, nakon korekcija koje je izvršila na sebi. Međutim, bilo kako bilo, Maja nikada nije krila da je takođe veliki gurman, te je na sličan način predstavljena kao i Miljana, kada je u pitanju slava Velikog Šefa. Kako je to izgledalo, pogledajte u klipu koji sledi ispod teksta.

Video: TV Pink Printscreen

I za kraj, prava poslastica i omiljeni par iz Zadruge 4. Miljana Kulić i Kristijan Golubović u ulozi doktora i pacijenta. Ovo je sve nasmejalo do suza, a verujemo da će i na vas ostaviti veliki utisak!

Video: TV Pink Printscreen

Podsećamo, rubrika "Viraliti" izlaziće svakog drugog ponedeljka, a mi ćemo vredno raditi na prikupljanju svega onoga što je milionska publika napravila za svoje favorite!

Autor: Dubravka Bošković

#Viraliti Zadruga

#Zadruga