AKTUELNO

Uživa u novoj ljubavi!

Pevač Sloba Radanović na zakazan intervju s novinarima emisije "Ekskluzivno" pojavio se u društvu svoje devojke Jelene Đuričanin. On je na samom startu razgovora rekao čime ga je ona osvojila, pa istakao i da je njihov odnos čist i iskren.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je dopalo, što nije imala predrasude prema meni, nego je pustila da joj ja pokažem kakav sam. Time me je privukla i baš mi je drago - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona me je osvojila spontanošću, prvenstveno lepotom. Kada sam je malo bolje upoznao video sam da je dobra osoba, da sve radi od srca, da nije folirant. Ko je poznaje, zna koliko je ona dobra osoba i mislim da nikome u životu nije loše pomislila - priča Radanović.

Pred kamerama emisije "Ekskluzivno" Sloba je govorio i o svojoj bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar koju je prevario u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" sa Lunom Đogani. On je rekao i šta uglavnom izjavi novinarima kada ga pitaju za Kockarevu.

Na meni je da kažem da nemam komentar kad me pozovu - izjavio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova nekadašnja devojka, s kojom je prevario bivšu suprugu, Luna Đogani pre nekoliko nedelja objavila je da je u drugom stanju. Radanović je prokomentarisao i te aktuelnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

To se desilo pre tri godine, na meni je da im poželim sve najbolje i da je to dete živo i zdravo - govori Sloba.

Autor: S. K.

#Sloba Radanović