AKTUELNO

Hvala dragom Bogu što sam tražena i cenjena na nastupima zbog svog glasa i talenta , a ne zbog skandala i dečka, rekla je pevačica.

Nadica Ademov i Aleksandra Prijović do skoro su bile veoma dobre prijateljice, a onda je dobrim odnosima došao kraj.

Naime, Nadica je oplela po bivšoj drugarici i optužila je za krah njene veze sa Stefanom Živojinovićem, bratom Aleksandrinog dečka, Filipa Živojinovića.

- Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila Sa njim je samo iz koristi - rekla je besno pevačica za "Informer" i dodala da je upravo njena bivša drugarica razlog što je raskinula sa Stefanom.

- Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude sa Romkinjom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula - nastavila je Nadica.

Ona smatra da je svemu ovome uzrok Prijovičkina ljubomora.

- Ljubomorna je na mene jer su mi, za razliku od nje, si*e, du*e i usta prirodni, Sa njomsam zaista volela da radim, dok joj slava nije udarila u glavu. Zajedno smo i počele. Mnogo sam je volela ali se ona promenila - objašnjava mlada pevačica.

Dodala je i da je pogađa što je Prijovićeva stekla popularnost zbog dečka, a ne zbog talenta i karijere.

- Ja se ne hvalim milionima pregleda na Jutjubu i lagodnim životom. Znam kako sam živela ranije i mogu samo da kažem hvala dragom Bogu što sam tražena i cenjena na nastupima zbog svog glasa i talenta , a ne zbog skandala i dečka - rekla je Nadica.

Za kraj, ona se nije libila i da koleginici zapreti.

- Ma bolje da ne progovorim o njoj. Ako je pametna, ćutaće i neće me dirati. To je za njeno dobro - završila je pevačica.

Autor: M. Đurović

'