AKTUELNO

Danas su Žika i Jelena u skladnom braku.

Popularni muzički par, Jelena i Zoran Živanović, iz grupe "Zana" već 12 godina su u ljubavi, a pre toga Žika je bio u braku sa Verom, sa kojom ima ćerke Tamaru i Mariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Vera je svojevremeno za domaće medije izjavila da je Žika započeo vezu sa Jelenom dok su njih dvoje još bili u braku.

On nije hteo da prizna da me je dve godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u njenom stanu - rekla je tada Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Žika je početak ljubavi sa Jelnom kratko komentarisao.

Stvarno smo se izborili! Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi.

Svadbu su organizovali u tajnosti, 2008. godine. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji, ali među njima nije bilo Žikinih ćerki iz prvog braka.

Naš brak je nestandardan. Pošto smo i u poslu i privatno stalno zajedno, volimo sitne radosti. Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili - pričala je Jelena.

Autor: S.M.

#Grupa Zana