AKTUELNO

Pevačica danima plače i ne može da se sabere.

Poznata srpska pevačica Vesna Zmijanac u poslednjih nekoliko dana preživljava novu dramu. Taman što je našla mir s unukom Reom, komšije sa Bukulje pokvarile su joj idilu.

Naime, pozvali su je da joj kažu da su sudski dobili nalog da se njena kuća na Bukulji nalazi na delu njihovog zemljišta, te da će morati da je sruše pošto žele da grade veliko imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ona im je odmah pokazala papire da je kupila taj deo zemljišta od prethodnog vlasnika, ali su joj objasnili da su oni bili u sporu i da je taj deo pripao njima.

Vesna je kukala i molila, nudila im novac u vrednosti manjeg stana u Beogradu da otkupi taj deo od njih, ali uzalud.

I dalje su bili uporni da baš na tom delu zemljišta grade kuću. Vesna je zbog toga pala u veliku depresiju, plakala je danima i nije mogla da se sabere.

Foto: Pink.rs

Povukla je sve svoje veze da reši problem, ali i dalje je nemoćna jer zakon nije na njenoj strani. Zbog depresije nigde ne izlazi, nikome se ne javlja, vreme provodi samo sa unukom, a kada Nikolija ima vremena, trudi se da je uteši i umiri, inače nikog drugog ne želi da vidi pored sebe.

Ipak, nada se da će komšije pristati na iznos koji im je ponudila, jer su joj rekli da će ipak razmisliti, pa ću joj javiti u toku meseca šta su rešili.

Autor: Pink.rs

#Kuća

#Vesna Zmijanac

#pevačica

'