AKTUELNO

Činilo se da nema nijednu manu, a onda je mladić pokazao svoje drugo lice.

U večerašnjem izdanju emisije "Izvedi me" Nikola Petrovac iz Beograda probio je led i prvi se predstavio devojkama koje, na prvi pogled, nisu imale baš nijednu zamerku na njegov račun, zbog čega su izostali crveni tasteri.

Foto: TvPink Printscreen

Posle prvog utiska, usledila je video poruka koju je ovaj mladić snimio, kao i većina njegovih prethodnika, u teretani.

Foto: TvPink Printscreen

Završio sam Visoku sportsku i zdravstvenu školu za fizioterapeuta. Emotivan sam, ali nisam romantik. Bitan mi je fizički izgled, da devojka uvek bude doterana i lepa - objasnio je on u video poruci, a onda mu je samo jedna devojka dala crveno svetlo.

Foto: TvPink Printscreen

Devojke koje su ostale u igri nahvalile su njegov fizički izgled, stav i ponašanje, a onda je došao trenutak da Nikola pokaže svoj talenat. On je pozvao Saru u pomoć, a onda je rešio da je pred svima izmasira.

Foto: TvPink Printscreen

- Nešto si mi se naježila! Napeta si - primetio je Nikola, a za vreme trajanja masaže, tokom koje je puštena pesma Dejana Matića "Ona je moja", pljuštali su crveni tasteri.

- Ne znam zašto ova pesma. Mogla je neka malo romantičnija - rekla je Ana, a njeno mišljenje podelile su i ostale devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola je, zatim, isključio iz igre devojke koje mu se ne dopadaju i na samom kraju ostavio Teodoru i Saru, koju je masirao. Iako su obe bile oduševljene njegovim predstavljanjem, pitanje koje je usledilo ih je razočaralo.

Foto: TvPink Printscreen

Da vas pozovem na kafu, da li biste birale koji ćete donji veš da obučete kod kuće ili ne? - upitao je Nikola, a devojke, koje su bile u šoku zbog onoga što su čule, odbile su da odgovore na pitanje.

Nikola se, na kraju, ipak odlučio za Teodoru koja mu se, inače, i dopala na prvi pogled.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Izvedi me

#Nikola Petrovac

#Televizija Pink

'