AKTUELNO

Novosadska barbika uplovila je u novu vezu.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac od svog drugog supruga, bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića zvanično se razvela krajem marta ove godine, a samo mesec dana kasnije, otkriveno je da ona ima novog dečka.

Nedavno je jedan numerolog otkrio da će Nataša uskoro naći zamenu svom, sada već bivšem suprugu, što se, po svoj prilici,  ispostavila kao tačno.

Foto: Pink.rs

- Prikazana je godina koja je u znaku karijere. Narednih šest meseci biće usresređena samo na nastupe. Međutim, vidim joj neku tajnu vezu. Možda će pokušati da sakrije to do septembra - oktobra ove godine. Izbegavaće saradnju sa medijima do tada. Veza će se dogoditi negde za par meseci i partner neće biti iz Srbije - otkrio je numerolog Stefan Dragojlović u emisiji ''EKSKLUZIVno'' pre oko mesec dana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako otkrivaju domaći mediji, Nataša je već u emotivnoj vezi sa bivšim košarkašem i biznismenom, iako je to pokušala da sakrije od očiju javnosti.

Podsećanja radi, Nataša se razvela od svog supruga Ljube Jovanović početkom marta, dok je pre njega bila u barku sa bivšim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu.

Foto: Andrej Nihil/Kobra

Autor: Pink.rs

#Dača Ikodinović

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

'