AKTUELNO

Najavio je haos.

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ušao na imanje, te u emisiji "Izbacivanje" obavio intervju sa nekoliko zadrugara, među kojima se našao i Marko Đedović. Marko je otkrio Darku da je sve vreme igrao igru sa Miljanom i Marijom Kulić i da će narednog dana doći do obračuna sa njima, kada će im razotkriti svoj plan.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana Đorđević je sinoć napustila "Zadrugu", a na mesto vođe je postavila upravo Đedovića. On se sve vreme sa Kulićkama pretvarao kao da je sve u redu, a nekoliko puta je najavio da će progovoriti kada u kuću uđe voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je upravo ušetao na imanje, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom početku će se pričati o današnjoj raspodeli budžeta, a zatim će Đedović odabrati omiljenu osobu i svoja dva potrčka. Nakon toga će početi "Pretres nedelje", a Milošević će sa zadrugarima prečešljati sve aktuelne teme na imanju.

Nama ostaje da ispratimo kako će Kulićke odreagovati kada budu saznale da ih je Đedović sve vreme zavlačio, kao i koga će on poslati u sobu za izolaciju.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sve je spremno za još jedno zanimljivo veče, ostanite uz televiziju Pink!

Autor: M. P.