AKTUELNO

Od mene je dosta - poručuje Đoganijeva.

Luna Đogani nedavno je otkrila da je u drugom stanju, te da će se ostvariti u ulozi majke, a sad je otkrila detalje koji su vezani za njenu trudnoću, pa istakla da je dosta iznošenja prljavog veša, i da je vreme da se uozbilji.

- Ovo je nešto što ne može da se opiše. Ovo moraš da doživiš da bi znao - započela je Luna.

- Osećam se mnogo lepše, spokojnije, lepše spavam, imam lepe snove, sve oko mene je puno ljubavi i sve kockice su se poklopile napokon - rekla je Đoganijeva.

Foto: Instagram.com

Međutim, i pored toga ne krije da ima strahove kada je trudnoća u pitanju:

- Emotivna sam dosta, kao i uvek, ali sada sam još emotivnija. Pomalo sam i uplašena, jer naravno, ovo je prva trudnoća i nisam upućena u sve, ali pokušavam da se što više edukujem. Čitam i knjige, razgovaram dosta sa mamom i sa ljudima koji su već prošli kroz te stvari - istakla je ona i dodala:

Foto: Pink.rs/r. l

- Molim Boga da sve bude kako treba, pogotovo zbog ove situacije sa korona virusom, sada sam preplašena, još sam gora nego što sam bila. Maske nosim svuda, non-stop perem ruke, ne dam niko da mi prilazi - objasnila je Luna zbog čega često brine.

- Od mene dosta. Dosta Lune i njenog prljavog veša, porodice, brodoloma. Tako da je vreme da se uozbiljim, da budem jedna zrela žena i sutra majka i da vodim neki svoj život, svoj mir i da malo povučem ručnu što se tiče skandala i javnog života - rekla je Luna Đogani.

Autor: M.K.

#Luna Đogani