AKTUELNO

Da li će se desiti pomirenje decenije?

Numerom "Sve do zadnje pare" u originalnoj izvedbi popularne pevačice Stoje, ali i poznatog pevača Radiše Trajkovića Đanija, predstavili su se Dragana Mitrović, Mišel Gvozdenović i Milan Janković Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su svojom imitacijom pokazali svoje glasovne sposobnosti, a s obzirom na to da se svo troje bave muzikom, njima ovo nije bio težak posao. Mišel i Čorba delovali su kao da već dugi niz godina unazad zajedno nastupaju, što su rekli i komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako su zvučali komentari stručnog žirija, oni su na ovaj nastup imali dosta pozitivnih komentara, a ono što je iznerviralo pevačicu Zoricu Brunclik jeste to što se Dragan Kojić Keba nije setio ko je zapravo Mišel.

Pusti Kebu, kao, on se sada folira da ne zna Mišela - odbrusila je Zorica Brunclik.
Nisam te prepoznao, porastao si, nisam te dugo video. Super si otpevao, usput sve ono što si radio, mislim na pesme, sad se sećam. Devojka je bila odličan ukras! Moram naučiti kako da držim ovaj mikrofon kao ovaj mladić - rekao je Dragan kojić Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi trebalo više da pevaš, ti so zaslužuješ, manje svađa, isterivanje pravde, to je teško. Šta najbolje kuvaš? - upitao je Kemiš Čorbu.
Uglavnom kuvam hranu sa što manje ugljenik hidrata, za dame koje drže dijetu. Deset godina se bavim kuvanjem i muzikom - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dobio takvu priliku da iskočiš u prvi plan, a ne koristiš, ti imaš facu da se čovek prepadne od tebe, stalno si za stolom namrgođen, imaš lep osmeh, a pevaš fenomenalno. Moj ti je savet, hrišćanski je praštati, Miljana je put i karta za pobedu, to bi ti dobro došlo. Ti dečko, i ti si stegnut, ovo ovako ovde, plus ovo ovako ovde, ti si u finalu. Ona je broš bila vama dvojci. Tebi mico ni ne treba da haljina - rekla je Zorica.
Meni je pukla haljina, zato sam bila stegnuta - izjavila je Dragana.
Zahvalio bih se na vašim savetima, imaću to na umu - uzvratio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da dužim, stvarno ste pokidali, ja sam se iznenadila za Čorbu, tvoja energija je bila ludačka. Mišelu, nemam šta da govorim, jedan od najboljih vokala među nama. Iskoristi sve vreme dok si tamo, Dragana bila si prelepa, ulepšala si scenu - rekla je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno da li je ovo bio plejbek ili uživo, Dragana izgledaš kao boginja, neverovatno. Mišel, mislim da se sprema za veliki povratak, tiha voda... - rekao je Dejan Milićević.

Detalji ovog nastupa u nastavku teskta.

Autor: O. B.

#Zadruga