AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Mina Vrbaški, Neca Tiktok i Ana Bulatović, ukrstili su svoje glasove, pa su na temu "Imitacija" koja je obeležje ove prve Zadrugovizije odabrali poznati hit pod nazivom "U tvojim kolima" poznate grupe Funky G.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su žiri, ali i zadrugare pozitivno iznenadili i nasmejali, što je značilo da su svoj zadatak obavili na najbolji mogući način. Mina, Ana i Neca sa Tiktoka potpuno su izdominirali na sceni, pa su uspeli čak i da donesu delić atmosfere devedesetih godina, kada je ova pesma i bila hit.

Stručni žiri je nakon nastupa dao svoj komentar.

Dobro si se snašao i dobro tverkuješ, bolje od njih dve. Šalim se. Ti Ana super pevaš, imam utisak da i nešto drugo možeš otpevati. Minu sam slabije čuo, ali vidi se da ste vežbali i lepo ste to odradili - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana kida kako peca, Neca je noga generacija, a najlepša žena svemira i univerzuma, Mina, ja sam tu slab. Pozdravila te pesma ,,Sama kao list na vetru" - izjavio je Dejan Milićević.
Neco, objasni mi zašto te zovu Tiktoku, je l' imaš dosta pregleda, nisam prartio? - upitao je Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, da, tu pokazujem šta umem i šta znam da radim - objasnio je Neca.
Mina odlično tverkuješ, ali si htela finija da budeš, sve u svemu super - rekao je Kemiš.
Ti si zaista lepa žena, ti da pevaš kao ja, ja bih tebe samo gledala, ne bih te slušala. Ti si tako prosuo energiju, da ja nemam pojma šta si radio, toliko si energičan i pozitivan. A ti mici, šta je tebi fah u pevanju? - izjasnila se Zorica Brunclik, a onda je Ana otpevala domaću folk pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva promena, kakav osmeh, kakav izgled, ostavila si me bez teksta. Ana, odlično pevaš, možda malo da si bila glasnija. A Neca, kralj! Kako noć odmiče, sve dolaze bolje i bolje grupe - izjavila je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga