AKTUELNO

Da li je ovo pismo koje je ostalo za Milicu Kemez?

Ovaj trio, napravio je pravi šou na pozornici Zadrugovizije. Kako je tema "Imitacije" zadrugari Toma Panić, Bojan Savić i Zvezdana Stevanović, rešili su da se predstave numerom koja je na top listama otkako je izašla. U originalu je izvode Radiša Trajković Đani i pobednica ''Zadruge 1'' Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom nastupa pevačica Katarina Grujić bila je jedna od veselijih u stručnom žiriju, te je sve vreme igrala uz zadrugare. Zvezdana i Bojan izdominirali su u ulozi Kinje i Đanija, dok je Panić u večerašnjem nastupu bio samo ukras.

U jednom trenutku Toma je uzeo pismo i spalio na bini, a podsetimo da je bio doveden u aferu sa Milicom Kemez da joj je pisao ljubavne cedulje.

Nakon toga, stručni žiri je dao sud o njihovom nastupu.

Super si otpevala, top je bilo, a što se tebe tiče, nemam nikakvu zamerku. Nisam video da si imao problem sa tekstom, vešto si to uradio. To se dešava, koliko puta i nama, je l' tako Zorice? Super ste bili, besprekorni, momka u sredini ne znam kako da prokomentarišem, super izgledaš - prokomentarisao je Dragan Kojić Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomo, ti si zvezda večeri, naročito kad si zapalio papirić. Bojan je stvarno pevač za desetku, tako da... Mislim da treba da snimiti duet - rekao je Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta se sa tobom Tomo desilo. A za tebe devojko imam da kažem da si džepna Venera, a ti imaš toliko da pokažeš., A tebe ću tek da isktritikujem, zato hoću Bojane da mi otpevaš jednu akapelu - izjavila je Zorica Brunclik.
Pošto me povezuju sa Đanijem, ja ću od njega - rekao je Bojan i otpevao pesmu kojom je očarao žiri i gledaoce.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila šokirana, stvarno ste odradili posao, Zvezdana sve pohvale za izgled, i za Bojana. Toma svaki put stoji na bini, sledeći put moraš da se potrudiš - izjasnila se Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojan je fenomenalan pevač i moj prijatelj, Zvezdana svi komplimenti, Tomo drži se, čekajute kampanje kada izađeš - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga