AKTUELNO

Potpuna dominacija na sceni!

Treći nastup za večeras, u studiju napravio je opšti lom i haos! Jovana Tomić Matora, Tara Simov i Fran Pujas koji je bio jedini muškarac u grupi, izveli su pesmu "Vudu" koja u originalu jeste duet nekadašnje učesnice Zadruge 1 Teodore Džehverović i poznatog repera Devita.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, Matora i Fran doveli su atmosferu do usijanja, a toliko su su uneli truda i požrtvovanosti, da su izgledali baš kao Teodora i Devito u spotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri nije štedeo pozitivne kritike, pa je imitatorima dao pregršt prijatnih komentara.

U rijalitiju imate cara, ali Matora je kralj definitivno. Tara, ti si uvek super. Tara ti znaš šta ja mislim o tebi, stvarno si boginja. Što se Frana tiče, ti si kraj, puna podrška, na mestu, izgled, stajling, bato, top si! - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili ste super, generalno, meni je dobar utisak, nemam veliko znanje o ovoj pesmi, ali sam je čuo. Dečko je super, maneken pravi - rekao je Dragan Kojić Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bunar inspiracija za nova pojavljivanja, svaki put osmisliš svoj nastup, ukradeš šou, što bi rekle kolege. Tebi bolje stoji ta boja, nego crna, em si manekenski tip. Bio si gost kod Bore, plakao si kao dete uz moju pesmu, ja sam Zorica, plakao si uz moju pesmu, izvadi ruku iz džepa dok pričaš. Plači slobodno, to su emocije, ti si se izvojio od većine koji su prvi put u Zadruzi baš zbog svoje iskrenosti - izjavila je Zorica Brunclik.

Foto: TV Pink Printscreen

U svakoj Zadrugoviziji njena trema, zašto nisi pevala kao sada. Potrudi se sledeći put. Matora je pokidala u svakoj. Trudiš se da napraviš muzičku karijeru, moraš da pucaš kada izađeš na scenu. Iako je Fran prvi put na ovakvoj sceni, meni se svideo. Matoru nemam šta da komentarišem, uvek je vau - rekla je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga