AKTUELNO

Voditeljka je odlučila se preseli.

Voditeljka Nina Radulović rešila je da se iseli iz stana bivšeg muža Branislava Lečića. Ona i njihov sin Lav i nakon razvoda živeli su u Lekinom stanu, a voditeljka je odlučila da se preseli.

Branislav Lečić ima stan u blizini Belog dvora, ali Nini više ne odgovara da u njemu živi sa petogodišnjim sinom.

Foto: Kobra

Nina ima mnogo obaveza, a baš je udaljena od grada. U blizini zgrade nema čak ni prodavnicu, a kamoli vrtić ili školu. Zbog toga je rešila da se preseli. Koliko sam čuo, kupuje stan na Lionu. Neophodno joj je da bude blizu centra grada. Odavde ne može normalno da funkcioniše, od svega je mnogo udaljena - kaže izvor blizak voditeljki i dodaje:

Foto: Instagram

Sigurna je da će joj selidba olakšati život, a i u novi stan će moći da dovodi dečka Filipa Krajinovića. Mladi teniser nikada nije ušao u stan na Dedinju jer je Leka to zabranio. Da li će se Leka tamo vratiti, ili će taj stan iznajmiti ili čak i prodati, nije mi poznato.

Nina i Branislav Lečić u novembru prošle godine objavili su da se razvode, nakon osam godina braka. U zajedničkom saopštenju koje su dali za medije, kao razlog za razvod naveli su da su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza i čestih odsustvovanja od kuće.

Pink.rs

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Lečić

'