AKTUELNO

Nisu mu se dopale kritike koje su mu uputile devojke.

Prvi takmičar u večerašnjoj emisiji ''Izvedi me'', bio je Nikola iz Beograda koji je odmah pokupio simpatije svih devojaka pa nije dobio nijedan crveni taster.

- Samo jedna zamerka. Ima roze majicu i crvene patike, ali nema veze - rekla je Maja na samom početku.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne mogu sada da kažem ništa specijalno. Meni se sviđa to što je obukao roze majicu i crvene patike jer je ubio stereotipe - dodala je Ana P.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kratkih komentara, takmičar je napisao ime devojke koja mu je najsimpatičnija, a potom su devojke imale prilike da vide njegov kratak video prilog.

- Dolazim iz Beograda i imam 23 godine. Bavim se bodibildingom i izuzetno sam pozitivna i druželjubiva osoba. Poztivan sam i ne volim da se družim sa negativnim ljudima. Nije mi bino da li je devojka plava ili crna, već mi je bitno da me podržava u onome što radim i da imamo teme za razgovor. Zbog ljubavi sam spreman mnogo toga da uradim i ljubav je za mene nešto jako bitno i bez ljubavi nema života. Volim duge veze jer smatram da sa jednom devojkom mogu da imam sve - objasnio je Nikola u svom profilu.

Foto: TvPink Printscreen

- Sanja, koliko ti se sviđa njegov drug iz priloga - zanimalo je Andriju.

- Jako mi se svideo Andrija. Jako je fin i mnogo mi se svidelo šta je rekao o tebi. Dopalo mi se to što ti nosiš u sebi, ali moram da priznam da je on više moj tip nego ti - iskrena je bila Sanja R.

- Dečko je na mestu i ja nemam šta da dodam, slažem se sa koleginicom - dodala je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Stigao je trenutak da takmičar pokaže i svoj talenat.

- Želim da kažem da su i prethodni učesnici radili slično što i ja, ali sačekajte da završim tačku jer ovo je vid umetnosti - objasnio je takmičar nakon čega je posle par sklekova skinuo majicu i pokazao devojkama svoje mišićavo telo.

Ipak, mnogim damama se ovo nije dopalo pa je Nikola dobio mnogo crvenih tastera.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih da pipnem njegove mišiće - objasnila je Ana koja je pritisnula crveni taster, ali je želela da opipa takmičara.

- Razumem ja i sport i umetnost, ali za moj ukus je ovo previše. Međutim iako nisi upario majicu i patike, donji veš jesi - dodala je Teodora koja je primetila da takmičar ima crveni donji veš.

Foto: TvPink Printscreen

- A devojke u klubovima smeju da se drže za šipku i da igraju - zanimalo je takmičara koji je kasnije upitao jednu devojku da li ona želi kilavog muškarca s obzirom na to da joj se on ne dopada.

- Ovo nije moj stil. To što si rekao o igranju, ti nađi devojku pa igraj sa njom i skidaj se - savetovala je Anja Nikolu.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičaru se kritike nisu dopale pa se vidno iznervirao.

- Polako, nemoj da se nerviraš - savetovao je Andrija Nikolu koji je nakon toga ostavio dve devojke,  Nataliju i Kaću L. Ubrzo je odlučio da na piće izvede Nataliju.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Izvedi me

'