AKTUELNO

Pre nešto više od godinu dana zverski je ubijena Jelene Marjanović, a njen suprug Zoran je ponovo zaljubljen.

Prema pisanju pojedinih medija, Zoran Marjanović je od skoro u vezi sa pevačicom koja ga je pre dva meseca kontaktirala za saradnju.

Zoranu se preko Fejsbuka javila pevačica koja želi sa njim da sarađuje. On je te poruke video tek mesec dana pred godišnjicu smrti Jelene i nije želeo da se dopisuje. Samo joj je tražio kontakt da bi se videli i porazgovarali o saradnji - kaže dobro upućen izvor.

Pomenuti izvor tvrdi da nova devojka Zorana Marjanovića neodoljivo podseća na tragično ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona je iz unutrašnjosti Srbije, ima 26 godina i atraktivna je. Pri prvom susretu su sevnule varnice, a oboje se suzdržavaju od pokazivanja emocija jer se plaše reakcije javnosti. Čoveku očigledno prija njena pažnja. Ona izuzetno liči na pokojnu Jelenu, što Zoranu dodatno prija njeno prisustvo - završava on.

Foto: Pink.rs

Zoran nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje vezu sa mladom pevačicom.

Moje rane su još sveže, ne želim o takvim stvarima da pričam u medijima, jer nakon svega što sam proživeo, ne znam uopšte da li treba bilo šta iz svog privatnog života da iznosim - rekao je Zoran.

Pevačica Jelena Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila prošle godine, a njeno telo policija je pronašla dan kasnije na nasipu u Borči. Ovo ubistvo još nije rasvetljeno.

Pink.rs

#Devojka

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

#pevačica

'