AKTUELNO

Razotkrio ga?!

Tokom nominacija reč su imali Stefan Šebez, Aleksandra Nikolić, Kenan Tahriović, Milo Čuković, Maja Marković i Ivana Marinković. Anđelov veliki prijatelj Stefan Šebez rekao je kako je pitanje dana kada se će između manekena i Paule Hublin desiti ljubav, jer je primetio zanimljive poglede.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Anđela i Paule, mislim da je glupo da trošim reči za Anđela, on je moj prijatelj, družimo se godinama. Što se tiče Paule, nju sam upoznao ovde, više kada je Anđelo tu pa sam s njima. Može se reći da držim sveću. Što se tiče njihovog odnosa, to su takvi pogledi, da je samo pitanje dana kada će da se desi ljubav. Ne sviđa mi se njen rečnik za jednu devojku i to je neka negativna strana. Anđelo je moj prijatelj, tako da nominujem Paulu - rekao je Stefan Šebez.
Pozdrav za Zvezdaru, imam tamo neke prijatelje. Anđelo je kulturno vaspitan, mislim da je bio korektan, nismo nešto preterano pričali, mislim da si lep dečko, vaspitan... Paula i ja se nismo gotivile na početku, imale smo predrasude jedna o drugoj. Mislim da ćemo se lepo družiti. Šaljem Anđela - rekla je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Divim se njihovim pogledima i početkom ljubavi. Poslao bih Anđela, bolje on, nego devojka - govorio je Kenan.
Anđelo je jedina osoba koju poznajem od ranije, imamo lep odnos, stvarno me je oduševio što je ispao šmeker prema Franu. Šaljem Paulu - izjavio je Milo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovaću Paulu zato što mi se ne dopada njeno ponašanje, drska je i to je ona. Zato je nominujem - govorila je Maja Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Paule, ona je meni kul tip, gotivna je, ima svoje fore i fazone, ali malo je više muško nego žensko. Što se tiče Anđela, lep dečko, normalan... Tako da šaljem Paulu - izjavila je Ivana Marinković.

Autor: S. K.