AKTUELNO

Da li je joj Tomićeva zameriti?

Protekle noći u Zadruzi je održana prva u ovoj sezoni emisija "Gledanje snimaka", a u jednom trenutku se najveća polemika povela o tome da li se Monika Horvat folira ili joj je zapravo stalo do Jovane Tomić Matore. Mnogi zadrugari smatraju da Monika nije iskrena prema Jovani, te da se folira, što je je dovelo do toga da ova zadrugarka počne da plače i bukvalno se guši u suzama. Iako je pričala kako želi da ode, pa čak u jednom trenutku i rekla da je Matora kriva za sve, na kraju su ipak završile zajedno u krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dramu sa Monikom i Matorom nije propustila ni Jovanina drugarica Tamara, koja je već na svom Instagram profilu, ali i u izjavi koju je dala za naš portal, donekle pokazala da joj se ova veza ne dopada i da joj izbor njene drugarice ne prija.

Foto: Instagram.com/tammy_is_that_you

Tako je sinoć, baš u trenucima kada se ova drama odigravala i Monika se gušila u suzama, Tamara oglasila na svom Instagram profilu postavivši statuu Oskara, koji se dodeljuje za glumačka ostvarenja te tako verovatno želela da kaže da zadrugarka glumi.

Foto: Instagram.com/tammy_is_that_you

Autor: N.V.

#Jovana Tomić Matora

#Monika Horvat