AKTUELNO

Nasmejaće vas i oduševiti njegova životna priča.

Milan Janković, poznatiji kao Čorba, po svemu je drugačiji od ostali učesnika četvrte sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Kako bismo ga bolje upoznali, mi smo stupili u kontakt sa njegovim drugom, koji nam je otkrio više o njegovom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čorba je bio klinac koji je oduvek voleo kuhinju. U porodičnom restoranu, koji je otvoren nakon rata u Šilovu, uvek se motao tati oko nogu dok je tata kuvao za goste. Vrlo rano je pokazao i interesovanje za muziku. Jos u osnovnoj školi je počeo da uči da svira gitaru. Učio je sam i sam je savladao. Uporedo je počeo da piše rime... Rime su na početku bile školske, često smešne, ali nikada nije odustao. Bežao je od kuće kad god bi Bora Čorba imao koncert i stopom stizao iz Šilova do gradova u Srbiji, samo da bude na koncertu - kaže on i dodaje:

- Kada je bio 8. razred, na ekskurziji "Mala matura veliko srce" protrčao je pored obezbeđenja da bi se popeo na binu i pevao sa Borom. Počeo je sa snimanjem spotova za Borine pesme, a ubrzo nakon toga je počeo da snima svoje pesme i spotove. Iako obožava rok muziku, snimao je rep, tu se pronašao. Prvu pesmu je snimio u srednjoj školi. Dok je živeo u Švedskoj, trenirao je fudbal, igrao hokej na ledu, govorio švedski savršeno. Iako nestašan, čak nekad i problematičan klinac, Čorba je uvek imao talenta za kuhinju i muziku i nikada nije odustajao od svog sna da postane profesionalni kuvar i poznati reper.

Foto: Jelena Simonović

U nastavku pogledajte Milanove fotke iz detinjstva.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: O.B./N.V.

#Milan Janković Čorba

#Zadruga