AKTUELNO

Nakon propalog drugog braka, novosadska barbika više neće nijednu svoju vezu ozvaničiti.

Nedavno je javnost bila šokirana vešću da se Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović razvode. Njih dvoje su odlučili da stave tačku nakon dve godine braka. Iako su Nataša i Ljuba delovali kao skladan par, nisu opstali, a astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva kako će izgledati Natašin životu u periodu nakon razvoda.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Nataši Bekvalac ova godina je usmerena na karijeru. Ona će putovati i raditi dosta. Ona beži od ljubavi iako će imati raznih ponuda i bivših ljubavi. Ali Miodrag Kostić je njena neprevaziđena ljubav. Polovinom ove godine, postoji mogućnost da će ući u tajnu vezu. To će joj biti iskustvo više, ali ta veza neće opstati - rekao je numerolog Stefan Dragojlović.

Foto: Pink.rs

Kako navodi Dragojlović, novosadska barbika se neće više udavati.

- Neće se više nikada udavati, ona vuče porodično prokletstvo i zato joj svi brakovi pucaju. U prošlom životu je bila neverna, uvek je varala svoje muškarce i zato će uvek imati prekide, biće ostavljana ili će ostavljati. Sve u svemu, neće se više udavati. Ali ova godina joj je u poslovnom smislu odlična, imaće puno nastupa i mnogo će raditi - istakao je numerolog.

Posetite Fejsbuk profil astrologa i numerologa Stefana Dragojlovića klikom OVDE.

Autor: J. V.

#Nataša Bekvalac

#Numerologija

#Razvod

#pevačica

'