AKTUELNO

Oni su se trudili da se sakriju od javnosti, sve dok on nije na jednom meču svog kluba postigao odlučujuću trojku za pobedu, koju je posvetio teniserki i tako potvrdio da su zajedno.

Pre nego što se skrasila pored nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgerom, za kojeg se i udala, Ana Ivanović bila je u kratkoj vezi sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem.

Foto: Printscreen Instagram

Ana i Ivan bili su u vezi samo mesec dana. Trudili su se da se sakriju od javnosti, sve dok Paunić nije na jednom meču svog kluba Fuenlabrade postigao odlučujuću trojku za pobedu, koju je posvetio Ani i tako potvrdio da su zajedno.

Ipak, izgleda da nije očekivao da će interesovanje medija biti toliko. Ana je ubrzo rešila da stavi tačku na njihovu romansu zbog pritiska javnosti, pa je Pauniću telefonom javila da raskidaju.

Inače, Paunić je karijeru počeo u Partizanu 2004. godine, a karijeru je nastavio i u brojnim domaćim i evropskim klubovima. Bio je i član košarkaške reprezentacije Srbije, sa kojom je 2009. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Paunić danas i dalje igra za španski klub Fuenlabrada i retko se pojavljuje u javnosti. U periodu kada su mediji pisali o njegovoj vezi sa Anom, otkriveni su i detalji njegovog tužnog i teškog detinjstva.

Autor: M. K.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Fudbaler

#Teniserka

'