AKTUELNO

Lekari su joj zato i savetovali da proba veštačku oplodnju, ali su je i upozorili da se ne nada previše upravo zbog lekova koje prima.

Zbog svoje povišene insulinske rezistencije, popularna pevačica Goca Tržan prinuđena je da prima terapije. Pevačica je otvorila dušu i otkrila kako se suočava s posledicama bolesti, koja je nenadano promenila njene planove.

Raša i ja smo od početka radili na bebi i pokušavala sam da zatrudnim prirodnim putem. Međutim, moja bolest je ipak jača od toga, pogotovo jer nemam više 20 godina. Moj dijabetes je tip 2. Imam povišen insulin, koji utiče na upalne procese u mom organizmu. Pila sam tablete, imala brojne terapije, držala striktnu dijetu. Sve mi je to pomagalo trenutno, ali ne trajno. Mučila sam se, a mučim se i danas s tim. Ne znam šta je prouzrokovalo da dobijem šećernu bolest, jer nisam pušač, ne pijem i uvek sam se trudila da vodim zdrav život. Verovatno stres - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Lekari su joj zato i savetovali da proba veštačku oplodnju, ali su je i upozorili da se ne nada previše upravo zbog lekova koje prima zbog dijabetesa.

Tužna sam što prolazim kroz taj pakao jer i Raša i ja mnogo želimo dete. Ali on je toliko strpljiv i razuman, nijednog trenutka me nije uvredio zbog toga, niti je insistirao na detetu. Njemu je najbitnije da sam ja dobro i da sam zdrava. Mi smo sigurni da ćemo jednog dana imati našu bebu, samo treba zajedno da se držimo - kaže Goca.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Bolest

#Goca Tržan

#Trudnoća

#pevačica

'