AKTUELNO

Pevač je bio šokiran kada mu se dogodila neverovatna situacija.

Folk pevač Milan Topalović Topalko zamalo je doživeo infarkt kada se upoznao sa svojim idolom, kantautorom Đorđem Balaševićem.

Foto: TvPink Printscreen

- Balašević je Topaloviću najveći idol i uvek je govorio da bi voleo da jednog dana sarađuje sa njim. Đole je čuo da ha Topalko hvali na sva usta pa je odlučio da ga kontaktira i rekao mu da bi voleo da dođe kod njega u Novi sad da ga ugosti. Milan je bio šokiran, mislio je da se neko šali sa njim, ali je ipak krenuo u Novi Sad da bi se uveruo u to. Kada je video da ga dočekuje Balašević glavom i bradom umalo nije doživeo infarkt. Đoletova supruga Olja napravila je ručak i zaista ga je domaćinski ugostila. Pričali su čak i o tome da Đole Milanu napiše pesme - priča izvor blizak folk pevaču.

Milan je ovu priču potvrdio i otkrio da je bio u šoku kada ga je pozvao Balašević.

Foto: Printscreen

- Đole je moj idol čiji rad oduvek poštujem. Nisam verovao kada smo se čuli. Otišao sam kod njega gde su nas Đole i njegova supruga olja sjajno ugostili - kazao je Topalko i dodao:

- Pričali smo i o poslu tako da će mi on najverovatnije uraditi neke pesme. Ako se to desi, ja ću biti najsrečniji čovek.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Milan Topalović Topalko

#Đorđe Balašević

'