AKTUELNO

Uvek iskrena!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa voditeljkom emisije "Paparaco lov" Anom Pendić, koja je otkrila kako se sprema za školu! Naime, školska godina već sutra počinje, a Ana je otkrila kako se njena naslednica sprema za to, ali i ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam svima, svima će nam trebati jer učiteljima treba skinuti kapu deci koja će posle šest meseci igranja uterati u klupu. Uvek nešto nedostaje, kupili smo sve, radni sto, stolicu, zavese, da malo osvežimo sobu, ostale su sitnice. Ona je super sa tim, zauzeli smo taj neki stav da je to normalno, mi smo joj to kul predstavili i ona čeka već da sutra ide na prozivku, a prekosutra u školu. Mama je bila štreberka, ali neću je maltretirati, ona je prilično odgovorna, ali videćemo, mama je tu da bude vetar u leđa - rekla je Ana, pa se osvrnula na novu sezonu emisije "Paparaco lov":
Mi smo uspeli da radimo celog leta pored ovakve situacije, počeli smo prošle srede prvu emisiju, imaćemo sledeće nedelje, a onda malo pravimo pauzu pa se vraćamo u oktobru.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Ana Pendić