AKTUELNO

Voditeljki su njeni sinovi najveća podrška u životu.

Voditeljka Dragana Katić svojom vedrinom pleni sa malog ekrana. Ona je maksimalno posvećena poslu, koji joj je beg od teških životnih situacija i u kome je često pronalazila utehu, jer pod reflektorima zaboravljala privatni život.

Ponosna majka blizanaca Bojana i Bobana, koji su prošle godine proslavili punoletstvo, u odgajanju dece imala je veliku podršku svojih roditelja, za koje je bila veoma vezana, te joj je njihova smrt bila najveći životni udarac.

Foto: Facebook

Međutim, kako je više puta isticala, ona je emotivni brodolom kada je ostala bez roditelja uspela da prebrodi uz podršku svojih sinova.

Stalno sam tražila neku svetlost u nečemu i kada je gotovo bio kraj, Bojan i Boban su mi rekli ''Mama, ako ti budeš dobro i dobro prođeš kroz ovo, mi ti obećavamo da ćemo i mi dobro proći.'' To je bila moja svetlost u mraku u kome sam bila. Tada sam odlučila da ću proći dobro. Moja životna filozofija je da se život sastoji od odluka i prihvatanja. Meni su moja deca dala smernicu i jedni drugima smo pružili podršku u najtežim trenucima. Moja majka je najteže bolovala u trenutku kada su oni upisivali gimnaziju, kada je trebalo da idu na matursku ekskurziju, na matursko veče i da se raduju. S druge strane, njima jako bliska osoba je nestajala na njihove oči i trebalo je pomiriti tu radost i žalost, ta uzburkana osećanja u njihovim mladim godinama i pravilno ih kanalisati. Ja sam bila tampon-zona između svega što se dešavalo i kada je sve prošlo rekla sam sebi da sam uspela. Tada sam shvatila da nas je tuga koju smo preživeli povezala - izjavila je voditeljka jednom prilikom.

Iako su blizanci, sinovi Dragane Katić fizički ne liče, a ovako oni izgledaju:

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Blizanci

#Dragana Katić

#sin

#voditeljka

'