AKTUELNO

Pevačica je fotografijom svoje porodice oduševila fanove.

Atraktivna mlada pevačica Milica Todorović odrasla je u skladnoj i velikoj porodici u Kruševcu. Pored sestara Anđele i Jovane, o kojima smo već pisali, čitaoci su imali priliku da vide i kako izgleda pevačicina majka Jasmina koja je najzaslužnija za njenu karijeru i njena najveća podrška i životni oslonac.

Todorovićeva je u emisiji ''Magazin In'' otkrila da joj je majka najviše pomogla na samom početku njene karijere, dok je otac Milan, kako je pevačica priznala, bio u fazonu ''snađi se''.

Htela sam da to bude strana muzika, pop, rok, kao Rijana, ja sam sebe zamišljala u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, ja sam bila beskrajno tužna. Ali sada sam joj veoma zahvalna na svemu, jer je ona ta koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu "snađi se" - rekla je Milica jednom prilikom u emisiji ‘’Magazin In’’, dok je Jasmina otkrila da je Milica od malih nogu uzimala sve što liči na mikrofon i pevala.

Foto: Pink.rs

Pevačica ima i brata Vladana, a sve članove porodicu odlučila je da pokaže svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju sa jednog okupljanja.

Autor: M. K.

#Majka

#Milica Todorović

#Porodica

#pevačica

'