AKTUELNO

Atraktivna crnka izmamila je uzdahe muškaraca svojim novim seksi fotografijama.

Folk pevačica Dušica Grabović koja je, inače, učestvovala i u sedmoj sezoni "Farme", snimila je spot za svoju novu pesmu "Daj Bože, daj", a publiku je pre premijere novog videa iznenadila provokativnim fotografijama sa seta.

Foto: Nenad Borisavljević

Atraktivna crnka za potrebe snimanja svog novog spota obukla je provokativne kostime u kojima je njena pozamašna zadnjica došla do izražaja, a vrele fotografije privukle su mnogobrojne muškarce koji je prate na društvenim mrežama, zbog čega se u poslednje vreme često dobija nepristojne ponude.

Foto: Nenad Borisavljević

- Ima svakakvih ponuda (smeh)! Pretpostavila sam da ću izazvati takvu reakciiju jer momcima na snimanju spota nije bilo svejedno kada su me videli u kombinezonu u boji kože - kaže Dušica i otkriva da jedva čeka da svoju novu pesmu predstavi publici.

Foto: Nenad Borisavljević

Pesma je prava letnja i ženska i sigurna sam da će dopreti do srca ženske publike. Ponovo sam sarađivala sa ekipom "IDJ Videos-a" i mislim da će ovo biti jedan od boljih spotova od pet, koliko ih ukupno imam - ushićena je pevačica.

Foto: Nenad Borisavljević

Foto: Nenad Borisavljević

Nema sumnje da je provokativnim stajlingom i izazovnim izgledom uspela da privuče pažnju svih, a da li će video-spot biti jednako provokativan ostaje da vidimo.

D. T.

#Dušica Grabović

#Farma

#pevačica

'