AKTUELNO

Ona i njen 14 godina mlađi suprug još uvek nemaju dece.

Pevačica Goca Tržan već godinama pokušava da zatrudni sa svojim drugim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem. Ona ne krije da su nakon što nisu uspevali prirodnim putem, pomoć potražili na klinici za ventelesnu oplodnju, a sada je podelila i nešto što je, prilikom jedne posete ovoj klinici, na nju ostavilo najjači utisak.

Upravo izašla sa klinike za VTO. Zbog korone ne možemo ulaziti sa pratnjom. A ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nervozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti uskoro - napisala je Goca Tržan na Tviteru i to objavila i na Instagramu.
Želim da pozdravim i poklonim se svim briŽnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim Ženama kroz strahove, neuspehe, iščekivanja, razočarenja, suze, bolove, radosti, žalosti... Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas - dodala je pevačica.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Podsetimo, Goca i Raša su se venčali 2015. godina. Ovo je Gocin drugi brak, a iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu.

Autor: J.Đ.

#Goca Tržan

#vantelesna oplodnja