AKTUELNO

Da li je se sećate?

Jelena Radulović, koja se na javnoj sceni predstavljala umetničkim imenom Ena, započela je muzičku karijeru devedesetih godina prošlog veka u grupi Trik FX, sa Sanijem i Natalijom Ibraimov. Njih troje su bili veoma uspešni, snimili veliki broj hitova i publika ih je obožavala. Međutim, u jednom trenutku, Ena napušta grupu i započinje solo karijeru. 

Foto: Printscreen YouTube/ TrikFx Official

Mnogo se spekulisalo o tome zašto je Ena napustila grupu Trik FX, tadašnji mediji su pisali o razdoru između Natalije i nje, ali te stvari nikada nisu potvrđene, te je do danas ostao nepoznat razlog njenog odlaska. Međutim, to je nije sprečilo da napravi i te kako uspešnu solo karijeru.

Kao solo izvođač, Ena je snimila čak tri studijska albuma, a njen verovatno najveći hit jeste pesma "Čokolada" koja je i danas veoma popularna. Međutim, u jednom trenutku Ena se potpuno povlači sa scene. Danas se pevanjem bavi van svetla reflektora i u srećnom je braku.

View this post on Instagram

🎼😎🍀

A post shared by Jelena Ena Radulovic 🎼🌞 (@enamusic) on

Kada smo je kontaktirali u želji da sa njom uradimo intervju, Ena nam je kratko poručila da to ne želi jer više nije deo javnog sveta. Ipak, dala nam je tračak nade.

Hvala vam na interesovanju, ali ja sam se povukla iz javnog života. Možda jednog dana ako poludim i vratim se sceni - rekla nam je Ena kroz smeh, te obećala da će ekskluzivno za Pink.rs dati prvi intervju ukoliko odluči da se vrati na estradu.

Autor: Nemanja Vujčić

#Ena

#Jelena Ena Radulović

#Trik FX

#čokolada