AKTUELNO

Svi pričaju o njihovom venčanju, a bivši zadrugar je spreman da odreši kesu.

Bivši zadrugar Stefan Karić kaže da posle rijalitija još ne uspeva da se vrati normalnom životu, te da je stalno u obavezama. On je za emisiju "Ekskluzivno" otkrio da ne može da postigne da svima odgovori na poruke i pozive.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam umoran od svega, skupljam snagu, pokušavam, ali ne vredi, ne spavam noćima, sa društvom sam non-stop. Treba mi odmor, jedva čekam da odem negde, da se odmorim bez telefona. Za protekle dve nedelje koliko nisam u rijalitiju nadoknadio sam svih 10 meseci koliko nisam bio uz telefon. Katastrofa, po ceo dan mi zvoni telefon, stižu poruke, ovom prilikom bih poručio nekim mojim prijateljima da mi ne zameraju ako im ne odgovorim na poruke, jednostavno ne mogu da postignem. Nema šanse da odgovorim na sve poruke, odgovorim na prvih pet, ovo ostalo ništa - kaže Stefan.

Kao što je već svima dobro poznato Karić je veliki prijatelj sa Mirkom Šijanom, a kako se već nedeljama nagađa da će Mirko uskoro stati na ludi kamen sa svojom izabranicom Bojanom Rodić, Stefan je otkrio da li je spreman da bude kum ako ga Šijan bude pitao.

Foto: Instagram.com/miresijan

Dobro, što da ne?! Videćemo ko će mu biti kum, naravno da sam spreman uvek za njega. On možda ima i bolje prijatelje, mislim svi smo mi podjednaki, ali jednostavno, sa nekima je prijatelj celog života. Mi smo prijatelji proteklih deset godina, verovatno ima neke preče ljude, koji su mu tu iz detinjstva. Ali ja sam za njega tu uvek, šta god da mu treba - naveo je Karić kroz osmeh.

U rijalitiju se mnogo polemisalo o tome da li je on sa devojkama bio zbog popularnosti, ili su one njega "pikirale" upravo da bi bile "u kadru" sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene su ljudi znali i pre rijalitija, možda je samo nekom drugom trebala popularnost preko mene, a sad da sam ja želeo da budem popularan taman posla, ne bavim se time, niti mi treba popularnost - naveo je Stefan.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Ivana Šopić

#Mirko Šijan

#Stefan Karić