AKTUELNO

Iskreno o svemu što se događa poslednjih meseci.

Pevač Milan Stanković je period pauze kad su nastupi u pitanju iskoristio kako bi svoju publiku obradovao novim hitom pod nazivom "Pablo". Pred kamerama emisije "Premijera" pevač je otkrio kako je podneo sve u vezi sa pandemijom koronavirusa koja je zahvatila ceo svet.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Jako je teško vreme i ja se brinem za čovečanstvo, ne samo za nas. Moja sestra radi kao medicinski radnik i nekako jedva čekam da iz svega ovoga konačno izađemo ili da naučimo da sa tim živimo - rekao je Stanković.

Milanova rođena sestra Nastasija je kao medicinski radnik u prvim redovima borbe sa koronom, a on joj je podršku pružio i putem Instagrama.

Foto: Instagram.com/milanstankovic

To je bilo prvo veče njeno i ona se slikala i ja sam bio zabrinut i ponosan. Biti u kontaktu sa takvim bolesnicima je zaista hrabrost i ti koji su u dodiru sa njima i koji su na terenu nas spašavaju a ne mi koji pričamo samo - objasnio je Milan.
Pošto sam jako asocijalan, moj privatan život se ne razlikuje mnogo od izolacije, tako da sam karantin dobro podneo - otkrio je Stanković.
Iako imam hit, nemam turneju, što mi se prvi put u životu dešava - priznao je pevač.

Autor: J.Đ.

#Milan Stanković

#Premijera

#emisija

#pevač