AKTUELNO

Pevač se nedavno pojavio na nastupu Bekvalčeve, a budući da su bili veoma prisni prodbudili su sumnju da nisu samo prijatelji.

Pop zvezda Saša Kovačević i atraktivna pevačica Nataša Bekvalac nedavno su ponovo podgrejali priču da su u emotivnoj vezi. Naime, Saša se nakon vesti o pevačicinom razvodu od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića pojavio na njenom nastupu u jednom prestoničkom lokalu. Cele noći su razmenjivali poglede, a kada joj se pridružio na sceni pevač  ju je izgrlio i izljubio i tada je nastao lom!

Foto: Andrej Nihil/Kobra

Dok je Nataša na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku, Kovačević se nije oglašavao ovim povodom, sve do sada.

Budući da se spekulisalo da je upravo zgodni pevač krivac za Natašin razvod, pitali smo Sašu u kakvom je odnosu sa novosadskom barbikom, kao i da li ju je možda posavetovao oko razvoda.

Iskreno, ni sam se ne sećam kako sam upoznao Natašu, ali poznajemo se baš dugo i sve je to šoubiznis. Uvek sam smatrao da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe... Nismo mi u takvoj vrsti odnosa da se viđamo po dva, tri puta nedeljno, pa tako nismo stigli da popričamo ni o njenom razvodu. Ja sam je sreo na nastupu gde sam došao jer sam bio slobodan i jer dugo nisam izašao. Smatram da klub nije ni vreme ni mesto da se priča o temi kao što je razvod. Ne volim da se mešam u tuđ privatni život, to nije moj teren - rekao je Kovačević za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. Krasić

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#Saša Kovačević

#pevač

'