AKTUELNO

Najlepša srpska, sada bivša, teniserka ponovo je okrivljena, a ovoga puta ne za lošu igru svog supruga, fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Najnovije fotografije Ane Ivanović, sada već, bivše teniserke ponovo su "zapalile" društvene mreže, a neki su je okrivili za nastanak ozbiljne katastrofe. I dok su je uglavnom fanovi Bastijana Švajnštajgera krivili za njegove neuspehe, ovoga puta, čini se, Ana je krivac za nešto mnogo opasnije.

Ana, koja se krajem decembra 2016. godine povukla iz tenisa, odlučila je da se posveti suprugu, slavnom fudbaleru, odabiru njihovog novog doma u Čikagu, ali i fotografisanju za editorijale i brendove koje još uvek reklamira.

Ovoga puta, Ivanovićeva se raskopčala za nemačko izdanje "Harpers Bazaar-a", a njeni fanovi su oduševljeni fotografijama. O tome koliko je Ana zavodljiva svedoče i komentari koje su mnogi ostavili ispod fotografija na njenom Instagram profilu. Jedan od najupečatljivijih svakako je ovaj:

-Toliko si vrela, direktno si odgovorna za globalno zagrevanje - jedna je od reakcija, dok su neki izgubili pamet zbog srpske lepotice.

- Ostao sam bez teksta i pameti zbog tebe - piše ispod jedne od fotografija.

Ovo nije prvi editorijal za koji se fotogrfaisala popularna srpkinja, ona je prošle godine krasila naslovnicu nemačkog izdanja "Vogue" i tada podigla popriličnu prašinu svojim izgledom na stranicama ovog časopisa.

Autor: D. P.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

'