AKTUELNO

Javni rat između Lune Đogani i Marka Đedovića traje već mesecima unazad, a nastavljen je i po završetku treće sezone "Zadruge", u kojoj su se gotovo svakodnevno žestoko sukobljavali.

Đedović je bio jedan od najvećih kritičara Luninih postupaka, što njoj otvoreno smeta, te je i dalje uverena da je on mrzi.

Foto: Jelena Simonović

- On ima ogromnu mržnju prema meni, pratio je svaki moj pokret, taj pogled je imala i Saška Karan. Ja nemam mržnje, ja bih njemu pomogla, prišla, dala bi mu ruku, a on bi mene gurnuo u jezero da me nema. Ja to ne razumem. Daleko sam od savršene, ali nisam loš čovek, svakome bih pomogla, svi su mi zamerili što sam mu pružila ruku i izvinila sam mu se. A on me je posle sat vremena sa Pešićkom pljuvao. Takav čovek ne može da bude dobar čovek. To je isto radila njegova drugarica Saška, ona je pozivala na javni linč mene, to nisu dobri ljudi, kad imaju toliku mržnju, da pozivaju na nečije ubistvo, za mene to nije normalno - priznala je Đoganijeva sinoć u emisiji "Narod pita", a potom se na društvenim mrežama oglasio i prozvani Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

O mržnji nam priča devojka koja seksualno opšti i oralno zadovoljava nekog ko joj majku baca na kolena. No, hajmo ovako – meni samo nije jasno kako oni ne kontaju da oni nisu vredni čak ni moje mržnje? Kad hoću kažem svoj stav, kad hoću nerviram ih, kad hoću sprdam ih i sve to bez trunke nervoze. Kad će skontati da su plaćeni kao cirkuski zabavljači da ih gledamo kao ženu sa tri s*se u cirkusu i žonglere i mažemo izmetom jer za to i služe?! Šta nije, Ljukice mala, jasno u svemu? A što se pomoći tiče, evo predloga – imam poznanika jednog, zove se Gastoz, da li bi mogla oralno da ga zadovoljiš, jako bi mi značilo?! Unapred hvala - žestok je na rečima bio Đedović, međutim tu se nije zaustavio.

Foto: Instagram.com

- Da dodam! Ljukice, prestani da me progoniš sa lažnih profila, ja nemam pojma štati objavljuješ, a ti znaš da li sam se ja i u kom postu zahvalio bilo kome i napisao bilo šta... Opet lažeš, Ljuljetka mala - zaključio je Đedović, bar za sada.

Foto: Jelena Simonović

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Marko Đedović

#Zadruga