AKTUELNO

Kemezova nije uspela da mu zabrani druženje sa prijateljicama!

Treći serijal najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" se završio pre samo nekoliko dana, ali zadrugari i dalje intrigiraju javnost. Jelena Pešić poznata je po svojoj lepoti i elokventnosti, ali i po tome što je bila direktno umešana u mnoge ljubavne probleme između zadrugarskih parova.

Foto: Jelena Simonović

Kao ključni problem Lune Đogani i Marka Miljkovića, Jelena je dosta uticala i na odnos Milice Kemez i njenog dečka Bore Santane. Poznato je da je Pešićeva neko ko voli dobar provod i mušku energiju, te je tako sa Borom sklopila lepo prijateljstvo, što je zasmetalo Milici, te su zadrugarke vodile ozbiljne verbalne ratove.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Milica tvrdila da se Bora neće družiti sa Jelenom nakon izlaska sa velelepnog imanja, što je on oštro demantovao, sa reči je prešao na dela. Naime, Jelena je na svoj Instagram profilu objavila stori da se nalazi u noćnom životu sa Borom, što je izazvalo masu reakcija.

Međutim, Jelena i dalje tvrdi da prema Bori gaji samo prijateljske emocije i da joj prija Borina pozitivna energija, po čemu je zapravo on i poznat. Kako li će na ovo odreagovati Kemezova kada bude videla, ostaje nam da saznamo, budući da se Santana našao sa atraktivnom crnkom samo nekoliko sati nakon što mu je devojka priredila iznenađenje za šestomesečnicu veze.

Foto: Instagram.com/jelena_pesic_official

Autor: O.B.

#Zadruga