AKTUELNO

Kaže da je ispoštovao sve propise.

Pevač Milan Obradović poznatiji kao Miki Mećava danas je napustio kovid bolnicu "Arena" i to, kako se navodi u pojedinim medijima, bez odobrenja lekara.

Mi smo odmah stupili u kontakt sa pevačem koji nam je potvrdio informaciju da je napustio bolnicu, ali da su svi propisi ispoštovani. On je otkrio da je bilo doktora koji se nisu slagali sa tim da on ide kući, ali da ipak nije ugrozio svoje zdravlje, ali ni pravila.

Foto: Facebook.com

Danas mi je bilo normalno da idem, 14. dan. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno, bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja. Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Terapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje - rekao je Mećava za Pink.rs.

Foto: Facebook.com/Miki Mecava

Autor: R.L.

#Milan Obradović – Miki Mećava