AKTUELNO

Na slavlju kod Đanija nije manjkalo ni hrane ni pića.

Iako neće nastupati na Exit festivalu, Đani je odlučio da svoju publiku okupi u centru ''Sava'' i priredi im spektakl za pamćenje.

Folk pevač je odlučio da napravi veliku zabavu, pa je na svoj koncert doveo i prijatelje koji su nastupali sa njim.

- Gosti su mi Jana, sestra moja Kosovka, Peđa Medenica, moj Kosovar i Katarina Gardijan - otkrio nam je Đani pred početak koncerta.

Pevač je promenio tri odevne kombinacije zbog toplote koju su izazvali reflektori, koji su uveličali njegov ''NO ĐANI-NO PARTY'' koncert.

Iz prvih redova koncert Radiše Trajkovića pratila je njegova supruga Slađa zajedno sa decom, a ovu zabavu nisu propustile ni supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, Ana Sević, Zlata Petrović i novo lice TV Pink Dajana Paunović, Ilda Šaulić, Šaban Šaulić kao i članovi ''Lapsus benda''.

Foto: Promo Saša Vidić

Šaulić je svom kolegi doneo rakiju koju je nazvao ''Kimovača'', dok su članovi benda ''Lapsus'' pevača počastili ogromnom tepsijom bureka.

"Grešna vila" koju su su snimili ''Lapsus bend'' i Đani premijerno je izvedena pred prepunim centrom "Sava".

- Mi se trudimo da uvek mislimo globalno, ali da jedemo lokalno. Volimo domaću kuhinju i sigurni smo da Đani dugo nije probao ovako dobru domaću pitu pa smo mu doneli da se okrepi pre ili posle koncerta po sopstvenoj želj i - rekli su momci iz "Lapsus banda" pred početak koncerta.

Đani se potrudio da od večerašnjeg koncerta napravi vrhunski spektakl, što je organizatorima festivala ''Exit'' sigurno teško palo, pošto ga ipak nisu pozvali ovog leta na Petrovaradinsku tvrđavu.

Autor: B. R.

#Lapsus bend

#Radiša Trajković Đani

#Šaban Šaulić

'